BESLISSINGEN ROOSTERCOMPETITIE

 

SLOT ROOSTERCOMPETITIE ERG SPANNEND (1).

Het is uiterst spannend in de Roostercompetitie. Met nog één ronde voor de boeg en enkele inhaalpartijen zijn Kees Nederkoorn en Vincent Rothuis de belangrijkste kandidaten voor de titel. Echter ook Marius van Hal, Marino Küper en Harold Vrieling zijn nog in de race. Bovengenoemde vijftal treffen elkaar onderling nog. 

Programma voor bovengenoemd vijftal: Vincent Rothuis - Marino Küper; Harold Vrieling - Marius van Hal; Marino Küper - Theo Goossen; Marino Küper - Kees Nederkoorn; Marius van Hal - Vincent Rothuis; Kees Nederkoorn - Marius van Hal; Harold Vrieling - Jaap Stuurwold; Jim Slager - Harold Vrieling.

Opvallend is de klassering van Harold Vrieling boven in het klassement. Sinds de komst van de baby presteert Harold  erg goed  en lijkt hij niet te lijden aan onrustige nachten. Wie weet zit er een hoge eindklassering in. Theo Goossen is afgehaakt voor de titel. Hij zal waarschijnlijk kort onder bovengenoemd vijftal eindigen. Het zelfde geld eigenlijk voor Peter Roessel. Peter staat momenteel 6e met een score van 67.9 % en is uitgespeeld. De middenmoot wordt aangevoerd door Henk Hamer, Sander van Vucht (baby kwam voor betere prestatie voor Sander te laat), Henk Steinhauer, Henny Haggeman en Jim Slager. Erg opvallend is de hoge klassering van Henk Hamer. Hij staat momenteel gedeeld 7e met een score van 8½ uit 13, 65.4%. Helaas voor Henk liet hij zich 20 mei verrassen door Benno Thomassen anders had er een hoge eindklassering zeker ingezeten. In de middenmoot staan Wim Lenderink, Philippe Friesen, Jaap Stuurwold en Benno Thomassen. Zij kunnen onderling nog stuivertje wisselen. Voor Frans Kuggeleijn staat de 17e plaats (5½ uit 14, 39.3%) vast, hij is uitgespeeld. Onderin wordt er volop gestreden voor de rode lantaarn. Op dit moment komen daar Otto Hietkamp (2½ uit 13), Philip Schyns (2½ uit 13) en Gert Bilderbeek ((2 uit 13) nog voor in aanmerking. Zo zie je dat het tot de laatste wedstrijd volop spannend blijft en blijkt het ook dit jaar weer een zeer interessante competitie. Volop beleving, veel strijd en spanning. Ook waren er dit seizoen de nodige verrassingen. Wat te denken van Hamer - Roessel 1-0, Kuggeleijn - Küper 1-0, Friesen - Goossen 1-0, Goossen - Vrieling 0-1, Thomassen - Steinhauer 1-0, Kuggeleijn - Goossen 1-0, Lenderink - Rothuis ½-½