Help mee de jeugd leren schaken !

Adopteer een schaakveld ...

De Doetinchemse schaakvereniging is al enige tijd bezig met jeugdschaak. Schaken op scholen, schaken na de les in de bibliotheek, schaaktoernooitjes. Het loopt inmiddels goed met een aantal klasjes, maar we merken dat we groeiproblemen hebben. Wij, als onbezoldigde vereniging, willen zoveel mogelijk leerlingen bereiken met dit prachtspel, maar dat kost geld. En dat hebben we niet. We willen niet de rekening leggen bij deze kleine talentjes. Daarom vragen we u om ons te helpen. Adopteer een veld op het sponsor-schaakbord en uw naam en bedrijfslogo komt op een vrij veld naar keuze te staan uiteraard met een "doorklik" naar uw eigen website, ook goed voor de PR van uw eigen bedrijf. We zijn met elke bijdrage blij, maar alleen een bijdrage van 50.- per jaar (excl btw) per veld krijgt u deze vermelding. Bij 4 velden geldt een prijs van 150.- (excl btw) (4 voor de prijs van 3). Doet u ook mee? Stuur dan een mailtje naar de secretaris en wordt alles verder geregeld.

Uiteraard kunt u ook als particulier  een schaakveld adopteren. Voor 50.- komt "Uw naam" dan op het schaakveld. Echter ook kleinere bedragen zijn van harte welkom. Hiervoor komt uw naam op de lijst:
"Vrienden van onze SVD-jeugd".

Om terug te gaan naar het sponsorbord klik hier.