INTERNE COMPETITIE (KEIZERSYSTEEM)

De kop is er af. Gisterenavond, 7 september, zijn we begonnen met de nieuwe Interne competitie volgens het keizersysteem. De eerste twee ronden zal Gert-Jan op een andere wijze indelen dan gebruikelijk. Dit heeft te maken met het voorkomen dat nummer 1 direct tegen nummer 2 moet spelen. Vanaf ronde 3 zal het indelen verlopen zoals van het keizersysteem verwacht mag worden.

Hierbij nog even een herinnering van wat we afgesproken hebben:
Deelnemers dienen minimaal 1x per maand deel te nemen om in de eindstand te worden opgenomen. Tot dinsdag 18.00 uur is er gelegenheid om je af te melden bij de (nieuwe) wedstrijdleider Gert-Jan. Afmeldingen graag per email naar: wedstrijdleider@svdoetinchem.nl Er staat op deze website, boven in de balk, onder Doetinchem, een link naar dit e-mailadres. Vergeet het niet, afmelden wordt beloond met punten.

Inmiddels staan de eerste uitslagen en de tussenstand op deze site. Deze zijn zoals bekend te vinden in het menu onder het kopje Competities en klik vervolgens op Intern (Keizer).
Eventuele vragen over dit nieuwe systeem kun je ook per email stellen aan Gert-Jan.

Hieronder de afkortingen zoals deze voorkomen in de stand:
Wa - Waarde (van de betreffende speler)
Gsp - Gespeelde partijen
Gw - Gewonnen
Rm - Remise
Vl - Verloren
Af - Afgebroken
Perc - Percentage
WP - Weerstandspunten
SB - Sonnebonner Berger punten
Kl - Kleur (1 = wit -1 = zwart)
Al - Alterneren (wit en zwart om en om indien mogelijk)