De Nieuwe OSBOde (DNO)

Het nieuwe bestuur van de Oostelijke Schaakbond (OSBO) heeft de afgelopen tijd veel werk verzet en vele vrijwilligers bereid heeft gevonden om mee te werken aan een nieuw bulletin voor de OSBO.

In dit bulletin staan artikelen over de OSBO, maar ook een vaste rubriek over schaakproblemen, een geweldige column, een serie over "de geschiedenis van het schaakspel", verslagen over de OSBO-jeugd en het NK Blitz, een verhaal van Theo de Jong (die ook voor Matten schrijft) over schaken, vrouwen en drank en nog veel meer lezenswaardigs.

Omdat het te kostbaar is om de ruim 2.400 leden allemaal een gratis papieren exemplaar aan te bieden, heeft de OSBO voor de volgende oplossing gekozen. Alle voorzitters van de verenigingen ontvangen een papieren exemplaar en alle andere leden kunnen de (gratis) digitale pdf-versie lezen door
hier te klikken.

Als je voor jezelf of voor iemand anders ook een papieren exemplaar wilt, dan is het mogelijk deze tegen kostprijs van 2,75 per exemplaar te bestellen.
Secretaris Marino heeft nadere informatie ontvangen over hoe dit in zijn werk gaat, dus je kunt met je vragen daar terecht.

De Nieuwe OSBOde (DNO) zal 3 tot 4 maal per jaar verschijnen. Suggesties en opmerkingen worden zeer op prijs gesteld en zijn altijd welkom. Veel leesplezier gewenst!