DE NIEUWE OSBOde NUMMER 3

Het derde exemplaar van DNO (De nieuwe OSBOde) is weer van de persen gerold. In dit vakantienummer staan veel informatieve artikelen over de huidige stand van zaken binnen de OSBO. Bijvoorbeeld over de problemen die er zijn met het vinden van vrijwilligers en de zwarte leden. Maar gelukkig staan er ook minder zwaarmoedige artikelen in DNO 3, zoals: nieuws over het komende jubileum, een puzzel waarmee prijzen zijn te winnen, de column van Marco Braam, vakantietips voor schakers, een prachtig geschreven schaakverhaal van Theo de Jong, een interview met Sibbele Bonthuis, en natuurlijk ook de vaste rubrieken van Henk Le Grand en Leo Hovestadt. Kortom, voor ieder wat wils.

Omdat het te kostbaar is om onze ruim 2.400 leden allemaal een gratis papieren exemplaar aan te bieden, hebben we voor de volgende oplossing gekozen. Alle voorzitters van de verenigingen ontvangen een papieren (gedrukt) exemplaar en alle andere leden kunnen de (gratis) digitale pdf-versie lezen en uitprinten door op de volgende link te klikken:
OSBOde nummer 3