Chaos competitie

We zijn gisteren gestart met iets nieuws en het lijkt na één avond al een succes. Als extra competitie hebben we de "chaos competitie".

Hoe werkt dit?
Wanneer spelers klaar zijn met hun partij en er is nog tijd, dan kunnen ze een andere speler die op dat moment geen partij (meer) heeft, vragen te spelen voor de "chaos competitie". De spelers bepalen zelf welke tijd ze gebruiken. Dit kan afhankelijk zijn van het tijdstip van de avond. Het mag 25 minuten per persoon maar ook meer of minder. De spelers bepalen zelf wie met wit of zwart speelt. De uitslag dient wel even te worden doorgegeven aan "Chef Chaos" Gerard.

Het kan dus zijn dat iemand die erg vroeg klaar is met een partij voor de interne competitie daarna meerdere partijen kan spelen voor deze "chaos competitie". Gisteren zijn er partijen gespeeld van 30 minuten, 25 minuten, 15 minuten en 10 minuten. Alles mag, samen met je tegenstanders spreek je vooraf iets af. Van al deze partijen met verschillende speeltijden wordt wel een chaotische stand bijgehouden.

Binnenkort zal de bijgewerkte chaotische stand op de site geplaatst worden. Gisteren, de eerste keer, was er te veel chaos voor Chef Chaos Gerard, waardoor de eerste stand even op zich laat wachten.