Nieuws van de KNSB

 

Aan de leden van de KNSB (volwassenen)

Beste heer / mevrouw,

 

De KNSB organiseert vanaf oktober 2014 voor de vijfde keer een cyclus van vijf schaaktrainingen voor volwassenen op internet. Het thema van deze cyclus is: Pionoffers en breekzetten. De cursisten maken kennis met vijf veel voorkomende pionzetten, waaronder offers, alle een standaard strijdmiddel. Structuur, ruimte, ontwikkeling, (on) veilige koningsstelling zijn factoren die daarbij zijdelings belicht zullen worden.

De trainingen staan open voor schakers van bijna alle niveaus van licht gevorderd tot sterke competitieschaker. De groepen worden naar ratingniveau ingedeeld van 1400 tot ca. 2200. Voor schakers zonder rating of lager dan 1400 zullen de trainingen op maat worden afgestemd met onderwerpen op Stap 3 niveau.

 

De kosten voor een cyclus van vijf trainingen van anderhalf uur bedragen 60 inclusief een KNSB jaarlidmaatschap Internetschaak met toegang tot Playchess. De trainingen vinden plaats op maandag, woensdagavonden en zondagmiddagen (om de week) in de maanden oktober, november en december 2014.

De exacte data vindt u op de volgende pagina:  
www.schaakbond.nl/internetschaak/internettraining-volwassenen/data2014

 

Aanmelden kan tot en met 14 september 2014 via het aanmeldformulier op de website, start eerste lessen vanaf 5 oktober.
Zie voor verdere details de websitepagina: www.schaakbond.nl/internetschaak/internettraining-volwassenen

 

Met vriendelijke groet,
Koninklijke Nederlandse Schaakbond

 

Eric van Breugel
023-5254025