De zomeravondcompetitie start, ook voor niet leden.

Dinsdag a.s. 23 juni, starten we weer met de zomeravondcompetitie. Het speeltempo is echter wel anders dan we gewend waren. Omdat het regelmatig voorkwam dat er veel spelers snel klaar waren en enkele partijen langer duurden, moesten veel spelers erg lang wachten. Dit is niet wenselijk. In de ledenvergadering is besloten om de zomeravondcompetitie qua speeltijd aan te passen en rapidpartijen van te maken. We spelen dus rapidpartijen van 25 minuten per persoon per partij. Hierdoor kunnen we 4 a 5 ronden per avond spelen.

Ook NIET LEDEN zijn van harte welkom. We starten de eerste ronde om 20.00 uur. Je bent niet verplicht om alle speelronden mee te spelen, je kunt gerust later komen of eerder vertrekken.

We spelen de zomeravondcompetitie op dinsdag van 20.00 uur tot ca 0.00 uur in het Brewinc, IJsselkade 13, 7001 AN Doetinchem (tegenover de Walmolen). De laatste speelronde voor de zomercompetitie is dinsdag 18 augustus.

Graag tot ziens.