De Toren 9 te sterk voor SVD 3

door Marije van der Hoff

Na goed overleg met Jonny heb ik bij het derde de eervolle taak op me genomen als teamcaptain. Dus het team een mailtje gestuurd dat we 16 februari een thuiswedstrijd hebben. Wim en Philip konden gelukkig. Jelmer had iets met school dus hij kon niet. (vooruit goed excuus) Jan kon gelukkig bij ons invallen. Zij het niet dat het tweede en het vierde ook thuis spelen de zelfde avond. Normaal geen probleem. Tot Iloy kwam aanzetten Ik heb een speler te kort. Marije mag ik Philip in mijn team. Toen moest Marianka lief aangekeken worden. Die haar ouders belde op haar beurt of dit mocht, omdat ze woensdag weer naar school moet. Dat mocht. Gelukkig team compleet. Al snel bleek dat ik er niet zo best er voor stond. Honds beroerd zelfs. Zag het niet echt allemaal. Gooide ik maar de handdoek in de ring. Na een tijdje moest Jan het ook opgeven. Nou Jan je hebt het goed gedaan de eerste keer een wedstrijd voor een team. Mijn dank is groot. Toen waren Marianka en Wim nog bezig. Met een hogere rating bij de tegenstanders ( De Toren 9) had ik al dit wordt een lastige wedstrijd. Maar tot mijn grote verbazing wist Marianka er een remise van te maken. Hey meid dit heb je echt super gedaan. Ze zeggen niks voor niks de jeugd heeft de toekomst. Later wist Wim te winnen. Nipt verloren. Als team zijnde. 1.5 – 2.5. Toch een knappe prestatie met twee invallers.

SV Doetinchem 3

De Toren 9   1˝ - 2˝