SVD 3 sluit seizoen af met gelijkspel

door Marije van der Hoff

Vrijdag 22 april had het derde team zijn slotronde in Velp. Helaas moest het team van Zutphen tijdens de competitie vroegtijdig afhaken. Waardoor Velp 4j geen tegenstanders had. Gelukkig hadden ze toch een wedstrijd omdat Voorst bereid was gevonden om 4 spelers naar Velp te sturen. Na een praatje van de wedstrijdleider en de arbiter konden we beginnen. Wij en onze tegenstanders (ASV 14) vielen nog net niet in slaap door de praatjes.
Als eerste was Wim op bord één klaar. Hij had gewonnen. Ik had nog geen tijd gehad om echt goed aan de borden te kijken. Vlak daarna zag ik in mijn ooghoeken dat Jelmer die op bord 2 zat ook zijn stukken goed zetten op het bord. Na navraag had hij gewonnen met wat geluk. Wat ik begreep kwam hij niet lekker uit de opening maar wist zich te herpakken en de wedstrijd te winnen. David die inviel voor Philip wist helaas door een foutje niet meer te winnen. Ik zelf had ook een goede stellig waarna ik op zet 10 zijn Paard wist te winnen. En op zet 22 maakte ik een blunder om met mijn Toren naar b2 te gaan. En daar wist hij wel gebruik te maken met zijn loper. Na een tijdje kon ik het ook op geven. En zo konden wij met een gelijk spel tevreden zijn.

SV Doetinchem 3

ASV 14   2 - 2