SV Doetinchem valt wederom in de prijzen

Website KNSB:  SV Doetinchem wint KNSB verenigingsprijs 2015

VIDEO - SVD wint KNSB verenigingsprijs 2015 - VIDEO

De Gelderlander: Prijs voor schaakclub

Het kan niet op voor Schaakvereniging Doetinchem. Nadat op 2 februari de voorzitter van de OSBO naar onze vereniging kwam om een prijs uit te reiken, kwam op dinsdag 16 februari KNSB bestuurslid Jan Stomphorst naar Doetinchem.

Jaarlijks reikt de KNSB een speciale prijs uit aan de schaakvereniging met per saldo de grootste ledenwinst over dat jaar. Deze prijs is over 2015 gewonnen door Schaakvereniging Doetinchem met per saldo 30 leden erbij. Namens SVD mocht uiteraard Niels van der Mark de prijs in ontvangst nemen. Mede door zijn enthousiasme is de jeugdafdeling in een zeer korte tijd gigantisch in aantal toegenomen. Niels is dan wel de drijvende kracht maar kan het natuurlijk niet alleen. Marije, Iloy, Iacobien en Lisa weten samen met Niels wekelijks de jeugd fanatiek en enthousiast achter de schaakborden te laten genieten van het schaakspel. Hulde!

Onder toeziend oog van de drie thuisspelende teams en hun tegenstanders werd door
KNSB bestuurslid Jan Stomphorst de prijs uitgereikt aan Niels van der Mark (Jeugdleider).