Zomerschaak start, ook voor niet leden.

Dinsdag 5 juli zijn we weer gestart met zomerschaak. Het speeltempo is aangepast. Omdat het regelmatig voorkwam dat er veel spelers snel klaar waren en enkele partijen langer duurden, moesten veel spelers erg lang wachten. Dit is niet wenselijk. In de ledenvergadering is daarom besloten om het zomerschaak qua speeltijd aan te passen. We spelen nu rapidpartijen van 25 minuten per persoon per partij. Hierdoor kunnen we 4 (of 5) ronden per avond spelen.

Ook NIET LEDEN zijn van harte welkom. We starten de eerste ronde om 20.00 uur. Je bent niet verplicht om alle speelronden mee te spelen, je kunt gerust later komen of eerder vertrekken.

We spelen het zomerschaak op dinsdagen van 5 juli t/m 23 augustus van 20.00 uur tot ca 0.00 uur in het Brewinc, IJsselkade 13, 7001 AN Doetinchem (tegenover de Walmolen).

Graag tot ziens.