Wie wil er schaken in zorghotel Laag Keppel?

Beste schakers,

We kregen een vraag of er onder onze leden iemand is die zou willen schaken tegen een heer in zorghotel de Gouden Leeuw in Laag Keppel. Deze heer heeft vroeger veel geschaakt. Ik heb geen idee welk niveau deze heer nu heeft.

Voor wat betreft het tijdstip gaat de voorkeur uit naar de ochtend of de middag maar heel vroeg in de avond is ook mogelijk. Indien iemand interesse heeft laat dit dan even weten. Ik zal dan kijken of we een afspraak kunnen maken. Ook heb ik hier een schaakbord en schaakstukken die mee kunnen en daar ook mogen blijven.

Het zou mooi zijn wanneer we deze heer af en toe een plezier kunnen doen. Ik hoop op minimaal één liefhebber.

Groet Benno