Schaakvereniging Doetinchem organiseert het

Open Doetinchems Schaakkampioenschap
oftewel het 3e

Frans Kuggeleijn Memorial

Dit toernooi zal gespeeld worden op 7 achtereenvolgende dinsdagavonden van 15 mei t/m 26 juni.
Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt gespeeld in 1 of 2 groepen, ingedeeld op speelsterkte.

Prijzen zijn er voor de nummers 1, 2 en 3.

De winnaar mag zich een jaar lang Open Kampioen van Doetinchem noemen.

Speelschema:
Er worden 7 ronden Zwitsers gespeeld. De wedstrijd begint om 20.00 uur. De speeltijd bedraagt 1 uur en 25 minuten met een toevoeging van 10 seconden per zet vanaf de eerste zet per persoon. In de ronde 1 t/m 4 is eenmaal een bye mogelijk, die telt als een halve punt. De uitslagen worden doorgegeven aan de KNSB voor de ratingverwerking.

Locatie:
We spelen in het speellokaal van SV Doetinchem, het Brewinc, IJsselkade 13 te Doetinchem.

Inschrijven:
Inschrijfgeld bedraagt 5.-. Inschrijven d.m.v. het aanmeldformulier kan tot 14 mei 2018. Als het maximale aantal deelnemers behaald is wordt de inschrijving gesloten en op deze website vermeld.

Deelnemers die zich hebben aangemeld