Theo Goossen wederom clubkampioen

In de strijd om het kampioenschap ging het de laatste jaren steeds tussen Theo Goossen en Kees Nederkoorn. Nadat Kees besloot zijn vrije tijd aan andere leuke dingen te besteden heeft Theo nog nauwelijks concurrentie. Alhoewel er wel enkelen zijn die het Theo af en toe lastig maken bleek het geen verrassing dat Theo wederom clubkampioen is geworden. Fysieke tegenslag gooide bijna roet in het eten maar gelukkig bleef het voor Theo en voor ons bij een korte afwezigheid. Theo pikte de draad weer op als of er niets was gebeurd met de 1e plaats als resultaat. Theo is daarmee absoluut record houder, 18 keer werd hij clubkampioen. Namens alle leden van harte gefeliciteerd.

We gunnen het Theo uiteraard van harte maar hopen toch op meer strijd. Het is  tijd voor wat concurrentie. Wie wordt de verrassing van het komende seizoen en kan het Theo moeilijk gaan maken? Hier ligt een mooie uitdaging ...

Opvallend is de hoge eindklassering van Paul Storms. Hij eindigde dit jaar op de 2e plaats. Hulde. De 3e plaats was dit jaar voor Niels van de Mark.

Voor een overzicht van alle clubkampioenen (voor zover bekend) klik hier.

 

 

Rapid:
De rapidcompetitie werd ook door Theo Goossen gewonnen. 2e werd Bert van Zutphen. Plek 3 was voor Marius van Hal. 

 

SVD bekercompetitie:
De finale om de SVD beker ging dit jaar tussen Niels van der Mark en Bram Zaalmink. Bram heeft een uitstekend seizoen achter de rug. Hij speelde een geweldige finale maar hij liet Niels ontsnappen. Hierdoor won Niels de SVD beker. Bram heeft hiermee wel zijn visitekaartje afgegeven en er zal komend seizoen serieus rekening met hem moeten worden gehouden.