Mededeling bestuur

door Niels van der Mark

Beste leden van Schaakvereniging Doetinchem,

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door het kabinet afgelopen dinsdag hebben we als bestuur besloten de interne en externe competities voor de komende 4 weken stil te leggen. Wij vinden het niet in de geest van de genomen maatregelen om de competities nu voort te zetten. Ook beseffen we dat op dit moment doorgaan met schaken voor een toenemend deel van de leden onwenselijk is.

Voor jullie en ons een teleurstelling dat dit voor de 2e keer gebeurt in een paar maanden tijd. In de loop van november zullen we kijken of de competities weer verantwoord opgestart kunnen worden, of dat de periode van niet-schaken wordt verlengd. We houden jullie hiervan op de hoogte.

Verder zullen we vanaf a.s. dinsdag het online schaken via Chess.com weer opstarten. We hopen op een hoge opkomst, dat maakt het voor de deelnemers wel zo aantrekkelijk.

Het jeugd schaken zal overigens na de herfstvakantie weer gewoon worden opgestart.

Tenslotte, blijf gezond en ik hoop dat jullie deze periode goed doorkomen. Ik hoop jullie zo snel als het weer mogelijk is weer tegen te komen in ít Brewinc.

Namens het bestuur van SVD,

Met vriendelijke groet,