Jarige website

De website van SV Doetinchem is vandaag jarig. De Schaakvereniging beschikt sinds 24 november 2001 over de website. De eerste jaren stelde het nog weinig voor. Maar gaandeweg deze 19 jaar is de site redelijk volwassen geworden.

Door de website is ons clubblad "de secondant" (die best kostbaar was) overbodig geworden. We kunnen op de site sneller alle informatie kwijt die we willen. Ook is er de mogelijkheid voor leden om verhalen, anekdotes, partijen of wat dan ook aan te leveren.

Bij deze een oproep aan alle leden om vaker iets aan te leveren voor de website. Zo houden we de site een beetje levendig. Zeker nu er zo weinig intern en extern geschaakt kan worden. Zorg wel dat je bijdrage door de ballotagecommissie komt. De Webmaster, samen met zijn secondanten, bepalen wat wel en niet geplaatst kan worden. Niet alles kan door de beugel. Soms kunnen we de beugel iets oprekken maar er zijn grenzen ...