Weer schaken vanaf september!

Het schaakseizoen 2021-2022 lijkt weer te kunnen beginnen zoals we altijd gewend waren. Het seizoen 2020-2021 was een bijzondere. We hebben meer niet dan wel live kunnen schaken. We hebben dit een tijd kunnen opvangen met online schaken. Dat was leuk maar toch heel anders dan wanneer je tegenover elkaar zit te schaken.

Zoals de situatie (rond corona) nu is, kunnen we vanaf september weer in 't Brewinc schaken. Onze Algemene Ledenvergadering staat gepland op 31 augustus om 20.00 uur in 't Brewinc. De uitnodiging, agenda en begroting worden in augustus per mail verzonden. Na de algemene ledenvergadering kunnen de liefhebbers nog een partijtje Rapid spelen.

Vanaf dinsdag 7 september willen we weer met de interne competitie starten. De schaakkalender wordt voor de ALV op onze website bijgewerkt.

We horen van meerderen dat ze er weer vreselijk veel zin in hebben. Ook hebben enkele belangstellende zich gemeld om mogelijk lid te worden. Zij zullen in september een paar keer op proef komen meedoen.

De vooruitzichten zijn prima. We hopen natuurlijk allemaal dat de situatie de komende tijd niet veranderd en we eindelijk weer face-to-face achter het schaakbord elkaar weer kunnen treffen.

Graag zien we jullie allen op dinsdag 31 augustus bij de Algemene Ledenvergadering en/of dinsdag 7 september tijdens de 1e ronde van de interne competitie.