SVD met slechts één team in externe competitie

Het nieuwe seizoen 2021-2022 gaat SVD slechts met één team externe competitie spelen. Er is dit jaar een verandering bij de SOS competitie. Er bestaan geen viertallen meer, alleen nog achttallen en zestallen. We hebben als vereniging eigenlijk te veel spelers die extern willen spelen voor één achttal en te weinig voor één achttal en één zestal. Hierdoor waren we genoodzaakt om maar één team aan te melden en dat werd een achttal. Jammer natuurlijk voor degenen die ook graag externe competitie hadden willen spelen. Hopelijk is de interne competitie dusdanig aantrekkelijk dat deze het gemis iets kan compenseren.

Het achttal SVD-ers gaat spelen in de 1e klasse B. Een sterke groep samen met UVS 2, Cirkel 1, Elster Toren 1, Het Kasteel 1, Zevenaar 1, SMB 1, ASV 3. Een pittige poule waar SVD de handen vol aan heeft.

Voor het wedstrijdschema klik hier. De 1e wedstrijd is verschoven naar een dag later (op een andere locatie). Dinsdag 5 oktober om 19.30 uur speelt SVD in Nijmegen tegen UVS 2. Met een gemiddelde rating van 1636 is UVS 2 direct een stevige tegenstander voor SVD (gemiddelde rating 1487).

We wensen de SVD-ers veel succes en uiteraard ook veel plezier.