Schaakvereniging Doetinchem organiseert het

Open Doetinchems Schaakkampioenschap 2023

oftewel het 5e

Frans Kuggeleijn Memorial

Dit toernooi spelen we op 7 achtereenvolgende dinsdagavonden van 23 mei t/m 4 juli.
Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt gespeeld in 1 of 2 groepen, ingedeeld op speelsterkte.

Er zijn geldprijzen voor de nummers 1 t/m 3

De winnaar mag zich een jaar lang Open Kampioen van Doetinchem noemen

Speelschema:
We spelen 7 ronden Zwitsers. De wedstrijden beginnen om 20:00 uur. De speeltijd bedraagt 1 uur en 25 minuten per persoon, met een toevoeging van 10 seconden per zet vanaf de eerste zet. In de eerste 4 ronden is eenmaal een bye mogelijk, die telt als een halve punt. De uitslagen tellen mee voor de KNSB rating.

Locatie:
We spelen in het speellokaal van SV Doetinchem, 't Brewinc, IJsselkade 13, 7001 AN Doetinchem

Inschrijven:
Inschrijven kan d.m.v.
het aanmeldformulier tot 20 mei. Het inschrijfgeld bedraagt 5.-. Wil je dit voor 20 mei overmaken naar NL14ABNA0533440459 t.n.v. Schaakvereniging Doetinchem. Wanneer je geen lid bent van de schaakbond betaalt je 17,50 i.v.m. tijdelijke aanmelding bij de schaakbond vanwege de ratingverwerking.

Wanneer het maximale aantal deelnemers is behaald sluit de inschrijving en vermelden we dit hier.

Deelnemers die zich tot nu toe hebben aangemeld