Bijzondere schaakavond

Beste schaakvrienden,

Onze laatste schaakavond van dit jaar, 19 december, willen we iets speciaals organiseren en houden we onze schaakavond in het Wielercafe Parijs is nog ver, gelegen aan de Spinbaan 21c. Dit is de straat achter onze huidige locatie.

We gaan hier een gezellige schaakavond van maken waar we zoveel mogelijk vrienden, bekenden en familieleden voor willen uitnodigen. We gaan daar een simultaan organiseren, we gaan wat alternatieve schaakspelletjes doen voor de liefhebbers en ook aanwezigen die nog niet kunnen schaken willen we graag laten kennismaken met het schaakspel. Ook kan er gewoon een potje gespeeld worden, kortom voor ieder wat wils! Onder het genot van een hapje en een drankje gaan willen we zo het schaakjaar 2023 beeindigen.

Dus bij deze aan ons allen een oproep om zoveel als mogelijk geinteresseerden voor deze avond uit te nodigen. De inloop is vanaf 19.30 uur bij het wielercafe Parijs is nog ver, Spinbaan 21c.

Parijs is nog ver

� Schaakvereniging Doetinchem