ASV IJSCO TOERNOOI

door Marije van der Hoff

Afgelopen zaterdag, 26 maart, deden Martijn en Milan mee aan het ijsco toernooi in Arnhem bij ASV. Na een zeer goede uitleg naar de kinderen toe en als een kind een vraag had kon die dat stellen. En toen konden de klokken om twaalf uur aan gezet worden voor de eerste wedstrijd. Martijn en Milan speelde in groep D mee. De bar was open. Al snel kwam Milan al weer naar ons toe gelopen met de eerste winst op zak. Martijn kwam later terug en had zijn eerste partij verloren. Hij  zal het lastig krijgen in deze poule. Martijn kreeg uit eindelijk drie punten uit zeven wedstrijden. Milan stond er na de zesde ronde nog heel goed voor. Gedeelde derde plek. Hij hield zijn zenuwen in de laatste ronde goed in bedwang. Al had hij hulp van zijn tegenstander. Die zag het mat niet en zag ook niet dat hij de Dame kon pakken. 5 punten uit 7 wedstrijden en pakten uit eindelijk de derde plek. Super goed gedaan allebei. En de beide moeders waren natuurlijk super trots op hun zoons. En niet dat alleen. Maar ook hoe goed het toernooi verzorgd was. Kinderen werden geroepen als ze moesten spelen. En als de wedstrijdleider vond dat je te dicht bij de wedstrijd stond werd er netjes iets van gezegd. En het was ook stil.
Voor alle ouders en kinderen zeker een aanrader het ASV ijsco toernooi. Een zeer goed georganiseerd toernooi.

Martijn en Milan