Jeugdafdeling SVD

door Ellen Hieltjes

Welkom op de website van de jeugdafdeling van SV Doetinchem.

Wil je schaken?

Je bent van harte welkom om mee te komen schaken. Op vrijdag is onze clubavond. Wij schaken in twee groepen van 16.00-17.00 uur en van 17.15-18.30 uur. Jeugdschakers die interesse hebben kunnen eerst twee keer gratis op proef komen alvorens ze beslissen of ze lid willen worden. Mail onze jeugdcoördinator op jeugdschaakdoetinchem@gmail.com om een afspraak te maken voor proeflessen. Wij hebben eens in de maand een instroommoment.

De minimumleeftijd om te starten met schaken bij onze vereniging is 7 jaar. Daarnaast vragen wij als instapniveau een goede beheersing van de loop van de stukken.

Locatie: Houtkamp College, Ruimzichtlaan 115, 7001 KD Doetinchem

De schaaklessen

Onze schaaklessen worden verzorgd door trainers met veel schaakervaring. De les bestaat uit twee delen: in het eerste deel is er uitleg van nieuwe theorie en in het tweede deel spelen we een competitiewedstrijd. Ieder half jaar sluiten we de competitie af met een prijsuitreiking met mooie bekers. Daarnaast hebben we regelmatig schaakavonden waarin we varianten spelen: bughouse, een schaak-inn, of andere leuke varianten! Onze vereniging kenmerkt zich door betrokkenheid, enthousiasme en plezier in en met schaken. Doordat onze leden allemaal een gemotiveerde grondhouding hebben, wat wij ook vragen, is de sfeer heel erg goed op de clubavond!

De contributie

De contributie is € 60,- per jaar. Jeugdleden die na januari instromen betalen € 30,-. De contributie kan worden overgemaakt naar IBAN: NL14ABNA0533440459 t.n.v. Penningmeester S.V. Doetinchem.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je mailen naar jeugdschaakdoetinchem@gmail.com of bellen met jeugdcoördinator, Ellen Hieltjes, op het telefoonnummer 06-12611207. Om je op te geven klik hier.